Splai Teatre dona la benvinguda als Reis d’Orient

Ene 30, 2023 | Esdeveniments

Un any més, la companyia Splai Teatre ha estat l’encarregada de donar la benvinguda a Ses Magestats els Reis d’Orient a la seua arribada al port del Grau de Castelló. Els hem rebut amb tres dels nostes espectacles d’animació: «Peixots i Scatess», «La Cavalcada dels Regals» i «Blocs» que han servit per divertir als centenars de xiquets i xiquetes que s’han acostat al Grau per gaudir de l’arribada dels Reis.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.