Espectacles d’ animació
separador-rosa

Espectacles de teatre i animació per a tota la família.

Us oferim una gran varietat d´activitats infantils i familiars organitzades en blocs. Podreu triar segons les vostres necessitats.

Totes les activitats estan organitzades i dirigides per persones experimentades i assegurades. Ens desplaçarem a qualsevol lloc i podem muntar les nostres activitats en qualsevol espai que necessiteu.

icono-teatre

Espectacle Anima’t

Una selecció única de les millors animacions d’Splai amb un emocionant record als programes infantils de televisió en un espectacle familiar per cantar, ballar i divertir-se

L’Associació Mundial de l’Animació i la Risa ha buscat als seus millors animadors per dur la festa per tots els indrets del planeta. Ha arribat l’hora de divertir-se!!! Cançons d’ahir, d’ara i de sempre juntes en un espectacle amb un únic objectiu: animar al públic des del principi fins al final.

Espectacle participatiu d’animació amb un recull de les millors animacions d’Splai.

Durada: 50 min

Espai: Indiferent

Llengua: Valencià

Equip: 3 intèrprets i 1 tècnic

Espectacle Els Rockin’xics

El rock més boig per a tota la familia. Toca divertir-se amb tota la magia i l’alegria dels Rockin’Xics.
Espectacle de rock per a tota família. Cançons de sempre adaptades al públic infantil per a divertir-se sense parar un sol instant. Un entranyable homenatge a la ràdio, als “guateques” i als temps de la moda “ye-yé”, en un espectacle carregat de música, festa i diversió per a gaudir en família.

Durada: 50 min

Espai: Indiferent

Llengua: Valencià

Equip: 3 intèrprets i 1 tècnic

¿Quin tipus d’espectacle t’interessa?
Espectacles d’ animació
Espectacles de
teatre
Teatre
Mediambiental

Concert
Didàctic

Altres
propostes