L' últim de les Novetats
separador-rosa

En aquest bloc parlarem de totes les novetats de la companyia

«Aventura_dos» de Splai anima El Corte Inglés de Castellón

«Aventura_dos» de Splai anima El Corte Inglés de Castellón

«Anima-dos» es la nueva propuesta de Splai Teatre en la que el teatro se vuelve más cercano y provocador que nunca. En esta primera aventura, el Grunch pretende acabar con la Navidad en El Corte Inglés de Castellón. El público, con la ayuda de un Elfo de Papá Noel, intentaran que nuestro Grunch, con sus numerosas gamberradas, llegue arruinarnos la Navidad.

Teatrescola 2024

Teatrescola 2024

Splai Teatre ha convocat la setena edició de Teatrescola, el cicle de teatre escolar dirigit al centres educatius de la ciutat de Castelló. Des de l’1 de setembre han començat a visitar-se els centres d’Infantil i Primaria de Castelló per a fer-los arribar la informació continguda en la revista Teatrescola 2024.

Anima l’estiu amb Splai Teatre

Anima l’estiu amb Splai Teatre

Aquest estiu, Splai Teatre t’ofereix tres espectacles d’animació per a tota la família amb els que no pararas de divertir-te ni un moment. «Aníma’t!», «L’Elixir de l’Alegria» o «Els Rockin’Xics» són espectacles per a fer al carrer, en festes o en qualsevol esdeveniment cultural o festiu. Participatius, divertits i plens de música, jocs i cançons. Contacta amb nosaltres i t’informarem. 

Catàleg Splai 2023

Catàleg Splai 2023

Des d'Splai Teatre t'oferim les millors propostes de cara a aquest any 2023. Al Catàleg d'Splai Produccions 2023, t'oferim distintes opcions per a convertir la Presentació de Festes del teu municipi en un acte sorprenent i inoblidable. Al Catàleg d'Splai Teatre 2023,...