Splai celebra les Pre-campanades amb els més menuts del Grau

Dic 30, 2023 | Esdeveniments

Acabem un dia magnífic al Grau. Al llarg de tota la jornada a la plaça de Josefina López Sanmartín, recinte de tallers i jocs relacionats amb el Cap d’Any i a les 18:30 h, espectacle d’animació infantil «ANIMAT! ESPECIAL CAP D’ANY» amb les Pre-campanades dels xiquets i les xiquetes del Grau.
Activitats organitzades per a Ajuntament de Castelló.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!