Espectacles de teatre
separador-azul

Espectacles de teatre i animació per a tota la família.

Us oferim una gran varietat d´activitats infantils i familiars organitzades en blocs. Podreu triar segons les vostres necessitats.

Totes les activitats estan organitzades i dirigides per persones experimentades i assegurades. Ens desplaçarem a qualsevol lloc i podem muntar les nostres activitats en qualsevol espai que necessiteu.

icono-espectacles-teatre

Espectacle Fred i el seu conte

Una història que ens ensenya que tots i totes som importants i tenim el nostre lloc al món, fent un emotiu homenatge als nostres iaios i iaies
Un personatge arriba al Regne dels Contes Contats. No sap qui és, ni d’on ve. Li posen de nom Fred. Allí es troba amb Hans el Bibliotecari, que guarda tots els contes que s’han contat. Uns s’han escrit en llibres i per això quedaran a la Biblioteca per sempre, però uns altres són esferes de memòria, i només es conservaran mentre algú els recorde. De quin conte formarà part Fred? Haurà de descobrir-ho.

Durada: 50 min

Espai: Indiferent

Llengua: Valencià

Equip: 3 intèrprets i 1 tècnic

Espectacle Tarambana & Cia, Contacontes

Espectacle que barreja contes tradicionals, emocionants i divertits, on és el públic qui interpreta els seus personatges i tria el final
Un rei que es vol jubilar, una princesa valenta, tres porquets, un llop famolenc, una mosca llépola, una canya de sucre, una font seca, una bruixa dolenta i un gripau encantat… Com acabarà el conte? Doncs, te’l anem a contar…
Ja està ací el professor Tarambana i Companyia amb el conte de “La Princesa de Riuiballa”, amb cançons, balls, titelles, on el públic representarà els personatges del conte i triarà el seu final.

Durada: 50 min

Espai: Indiferent

Llengua: Valencià

Equip: 2 intèrprets i 1 tècnic

Espectacle Els contes del tio Nelo

Contes del món dramatitzats amb actors reals, música, cançons, titelles i tota la magia de la llum negra
El tio Nelo és un simpàtic iaio que ha viatjat per tot el món i ha conegut moltes terres i cultures. Així que ara junt als seus amics el gall Sebastià i les simpàtiques floretes, van narrant històries de tot el món, d’ací i d’allà, amb danses i músiques tradicionals, amb reis i princeses, amb selves i animals,… Espectacle de teatre que inclou escenes de llum negra.

Durada: 50 min

Espai: Tancat

Llengua: Valencià

Equip: 4 intèrprets i 1 tècnic

¿Quin tipus d’espectacle t’interessa?
Espectacles d’ animació
Espectacles de
teatre
Teatre
Mediambiental

Concert
Didàctic

Altres
propostes