Splai anima l’Homenatge a les Comissions Infantils de les Festes de Castelló 2024

Feb 18, 2024 | Esdeveniments

Splai Teatre va ser l’encarregat d’animar l’acte d’homenatge a les Comissions de Sector Infantils 2024. Amb el lema «Tots som una», l’acte va contar amb videos gravats en cadascún dels barris de la ciutat amb els components de cadascuna de les gaiates, incorporant cançons i escenes teatrals que explicaven als més menuts la importancia de les festes de Castelló.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!