Splai Espectacles de Teatre
separador-blanco

í

Espectacles de teatre y animació per a tota la família

Companyia de teatre i animació amb espectacles dirigits a públic infantil i familiar. Tallers, festivals de teatre, concerts didàctics i espectaculars produccions d’actes de presentació de festes completen les nostres propostes

Splai Teatre inicia una nova etapa. Vint anys després de la seua creació, la nostra companyia renova les ganes i la il·lusió per oferir-vos espectacles de teatre i animació per a tota la família, divertits, originals, didàctics i de qualitat, que teniu recollits al Catàleg 2023.
A més a més, aquest any 2023 posem en marxa l’Espai d’Splai, un lloc per trobar-nos amb tu, perquè pugues conéixer de primera mà tot el que fem i com ho fem. Una divertida manera de formar part del nostre món.
Enguany més que mai: Benvinguts i benvingudes al món d’Splai!!!
icono-teatre
¿Quin tipus d’espectacle t’interessa?
Espectacles d’ animació
Espectacles de
teatre
Teatre
Mediambiental
Concert
Didáctic
Altres
propostes

Descarga el nostre Catàleg

separador-azul

Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost personalitzat adaptat a les teues necessitats artístiques, tècniques o econòmiques. La nostra prioritat és oferir-te el que millor s’adapte a allò que estas buscant. La nostra prioritat és oferir-te el que millor s’adapte a allò que estas buscant. Amb Splai tens un ampli ventall d’opcions, però si no trobes la que busques, la crearem per a tu.

Al següent botó podras descarregar-te el CATÀLEG SPLAI 2022-2023 o o mirar-ho en versió Vídeo presentació.

Si prefereixes que te’l fem arribar per correu, en format físic, i amb les TARIFES, escriu-nos un correu electrònic amb les teues dades postals.

Preus especials per a CENTRES ESCOLARS.

Vídeo Catàleg VALENCIÀ
Breu recorregut per les propostes contingudes al Catàleg d’espectacles de teatre i animació d’Splai per a la temporada 2023 i pel Catàleg de presentacions de festes d’Splai Produccions.