3.000 escolars viuen El Conciertazo de la Banda Municipal de Castelló i Splai Teatre

Ene 30, 2024 | Esdeveniments

Tres funcions de la Banda Municipal de Castelló i Splai Teatre serviren per retre un homenatge al mític programa de televisió El Conciertazo. Una manera divertida d’iniciar als més menuts en el món de la música clàssica. Obres clàssiques de Tchaikovski, Bizet o Rossini juntament amb temes cinematogràfics com «Harry Potter» o «El Libro de la selva» aconseguiren que tres mil xiquets i xiquetes gaudiren de la música de la ma de la Banda Municipal de Castelló dirigida pel mestre Jose Vicente Ramón Segarra. Aquestos concerts van tindre lloc els dies 23 i 30 de gener de 2024 al Palau de la Festa de Castelló.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!