Una aventura africana en El Corte Inglés de Castellón

Ene 3, 2024 | Esdeveniments

Esta tarde hemos vuelto a ser unos «Aventura_dos» en El Corte Inglés de Castellón, que se ha llenado de animales: elefantes, leones, jirafas, cocodrilos, serpientes…una simpática fauna que ha deambulado por las distintas plantas del centro. Menos mal que se encontraban por allí el Doctor Stanley y su ayudante Pierre que si no…De lo que estamos seguros es que ha sido una tarde de sorpresas, de risas y de diversión…

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!