«Peixots» i «Bloks» al Pregó de festes d’Almassora

May 15, 2023 | Esdeveniments

El passat dissabte 13 de maig, dos espectacles d’animació d’Splai Teatre participaren al Pregó de les festes d’Almassora. «Peixots», amb quatre grans peixos acopmpanyants per un carro musical emocioaren a grans i menuts. D’altra banda els divertits constructors i constructores de «Bloks» aconseguiren divertir a tots amb les seues bogeries. Dos animacions d’Splai ideals per a qualsevol desfilada.

Otros artículos

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Més de 16.000 persones ompliren el Grau per a gaudir de la desfilada més multitudinaria de la història del Carnestoltes grauer. Un any més, Splai Teatre va ser la companyia encarregada de la coordinació dels actes de carrer de la festa. Actuacions, crides, desfilades, etc. Una magnifica organització amb una extraordinaria participació. Organitzat per l’Ajuntament de Castelló.

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes. Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc.