El Grau acomiada les festes amb Splai i Peñarroja

Jul 2, 2024 | Esdeveniments

Un «Visca Sant Pere 2024» d’agraïments i homenatges per a tota la gent que fa la festa. Des de les penyes i colles fins a totes i tots aquells que amb el seu treball callat són fonamentals per a que puguem tindre festes: «Son moltissimes persones. Des de la Comissió de Festes, encarregada de l’organització de la festa, fins la Tenencia Alcaldia amb tota la feinada que comporta la coordinació d’insfraestructures, talls de carrers, seguretat, etc. El Patronat de Festes, amb les contractacions administratives. Passant pel servei de neteja, policia, protecció civil, brigades municipals i un llarg etcétera de persones anònimes que fan que cada dia, quan ens alcem de dormir (poc), el Grau torne a estar preparat per una nova jornada de festa».
També les mares de les Regines, president infantil i Corts foren les protagonistes: «Sense elles no tindriem una Cort d’Honor tan guapa, tan ben vestida i puntual en cadascun dels actes. Són les mares. I a elles va aquesta dedicatòria. A la seua tenacitat, a la seua força, a la seua capacitat d’estar sempre amanides, de mantindre’s a un costat mentre s’emocionen veient desfilar a la seua filla o al seu fill. Per no parar ni un moment de planxar, vestir, posar, llevar,… Per a elles ha estat una setmana esgotadora, però estic ben segur que ha valgut la pena en vore eixe sonmriure, eixa il·lusió, eixa emoció en les cares de les seues filles i fills. Per això, aquesta nit, volem que les mares, siguen les regines!».
Finalment, l’homenatge i reconeixement al CD Castellón pel seu ascens a Segona Divisió, va completar el Visca Sant Pere 2024 que com és habitual va fer un resum dels principals actes de les festes introduits pel Pregoner d’enguany Alfonso Trelles i amb alguns efectes pirotècnics a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja..
Amb el crit de «Visca Sant Pere» de Hugo, Anaraida i Clara, es posen punt i final a les festes de Sant Pere 2024 del Grau de Castelló.
Presentador: Pablo Castell
Piano: Jaume Bermúdez
Efectes pirotècnics: Pirotecnia Peñarroja
Escenografia: Sergio Antonino
Coreografies: Isabela Ruiz, Rebeca Robles
Ballarins: David, Jaume, Marta, Pablo, Isabela i Rebeca
Dotació tècnica: MSQ So i Llum
Guió i direcció: Vicent Ortiz
Gràcies a les penyes, colles, associacions i a tota la gent que ha fet possible aquest acte
Fotos: Xavi Olivares

Otros artículos

Una globotà al Grau animada per Splai

Una globotà al Grau animada per Splai

El passat 27 de juny va tindre lloc al Parc de la Panderola del Grau de Castelló una globotà amb més de 2.000 globus dissenyada per Superanimaciones i organitzada i patrocinada per l’Associació de Viens El Faro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló. Un bon grapat de xiquets i xiquetes gaudiren fent de «globotècnics» quan a l’ordre de la Regina Infantil de les Festes de Sant Pere i del President Infantil, començaren a reventar tots els globus instal·lats,entre rialles, diversió i l’animació prèvia d’Splai Teatre. 

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

El passat 17 de juny, els xiquets i les xiquetes de 5é i de 6é del CEIP Estepar de Castelló celebraren el final de curs amb la música i la festa rockera dels Rockin’Xics. En un ambient de gran diversió, els alumnes cantaren, ballaren i gaudiren d’aquest espectacle d’Splai ambientat en els anys 50. Una meravellosa manera d’acomiadar el curs!!! 

Splai commemora els vint anys creant la presentació de festes del Grau de Castelló

Splai commemora els vint anys creant la presentació de festes del Grau de Castelló

Splai culmina els seus 20 anys creant Presentacions al Grau amb un acte carregat de detalls que posen en valor l’essència grauera. Una decoració d’ones de mar, ple de color i moviment, com són les festes graueres, era el primer detall de la nit. L’obertura de la Unió Musical del Grau evocava el record. El record d’un Grau antic, d’unes antigues festes i el record a un gran fester i aficionat taurí, Joaquin Gual, «Ximo el Cabrero» que ens va deixar fa poques setmanes. La primera part, servia per recordar la visita de la Mare de Déu del Lledó al Grau el passat mes d’abril, enllaçant amb les visites de 1974 i 1999.