La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

May 5, 2024 | Esdeveniments

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.  Mentre la Banda interptretava cadascuna de les peces del repertori del concert, els actors, actrius i cantants d’Splai, utilitzant infinitat d’elements d’atrezzo i vestuari, representaren cadascuna de les pel·lícules, aconseguint moments verdaderament màgics i meravellosos. A la part interpretativa, Pablo Castell i Isabela Ruiz, com a cantants-intèrptets, Victor Ripollés i Begoña Linares, amb el debut de la xiqueta Cayetana Trelles, en el màgic personatge de Pinotxo. Aquest concert es va organitzar per a convidar a totes les famílies que es quedaren sense poder entrar al multitudinari concert de Reis celebrat el passat mes de gener i dedicat al món del circ. Al final, un Auditori ple de gom a gom amb 1.200 espectadors, que pugueren gaudir de tota la màgia Disney amb la Banda Municipal de Castelló, dirigida pel mestre José Vicente Ramón Segarra i Splai Teatre.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.