Splai coordina la recreació històrica de l’antiga subhasta de peix del Grau

Abr 6, 2024 | Esdeveniments

Éxit de participació en la recreació històrica de la subhasta de peix realitzada a Escala Castelló 2024 i organitzada per la Cofradia de Pescadors del Grau, la producció d’Splai Teatre i la participació del Grup de Danses Illes Columbretes, actuant de subhastador Pedro San Rafael. A la subhasta han assistit autoritats, mariners i antigues pescateres que han rebut l’homenatge del públic.
A la subhasta podia participar el públic comprant el peix. En acabar, el Patró Major de la Cofradia de Pescadors del Grau faria donació dels 1.041,90 euros obtinguts al president d’AFANIAS Castelló.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.