Traiguera inicia les festes amb una presentació d’Splai

Ago 15, 2023 | Esdeveniments

El passat dissabte dia 12 d’agost, va tindre lloc l’acte de proclamació de les Regines de les Festes Majors de Traiguera 2023, coordinada per Splai Teatre.
Una Plaça Raval de gom a gom va ser testimoni d’un espectacle que va tenir com a protagonistes a Anna, Claudia, Gala, Inés, Noemí, Paula, Sara i Yaiza, les quals vam tenir l’honor de ser proclamades regines de les nostres festes, on Inés Roca, en representació de totes les regines, va agraïr la possibilitat que els han brindat familiars i amics de fer realitat el somni de representat el nostre poble.
La mantenidora de l’acte, Maria Elòdia Alemany, va fer un recorregut personal dels seus lligams amb el seu poble, alhora que va exaltar els aspectes culturals, associatius i patrimonials del que els traiguerins ens sentim més orgullosos, en un discurs molt ben filat i que va alçar l’ovació del nombrós públic assistent.
Javier Ferrer, el nostre Alcalde, va oferir un discurs poètic exaltant les ganes de festa que té un poble orgullós del seu passat i que encara amb esperança i alegria tots els reptes que se li presenten com a poble, amb una especial mirada cap a les protagonistes d’aquesta nit màgica, com són les regines i mantenidora.
L’acte va tenir com a fil conductor el pas d’una Traiguera antiga a la Traiguera que avui coneixem, així com la transformació dels espais més característics del poble.
Una transformació que ha estat magistralment exposada pels presentadors Laura Ortí i Fran Tolòs, realitzant un recorregut màgic per la Traiguera dels avantpassats.
El cantant Javier Bovea, acompanyat de la Unió Musical de Traiguera, va posar la plaça en peu amb una versió del Nessum Dorma que va fer vibrar a tots els assistents, en una interpretació que quedarà ja per a la història de les presentacions traiguerines. La idea, decoració, audiovisuals i coordinació va estar a càrrec d’Splai.

Otros artículos

«Anima’t!» a la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu

«Anima’t!» a la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu

El passat 30 de setembre, Splai vam animar la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu amb el nostre espectacle «Anima’t!» . Envoltats per les distintes paradetes de la fira, xiquets i xiquetes amb les seues familes van gaudir de les distintes animacions de l’espectacle, que no va deixar a ningú indiferent.