«Anima’t!» a les festes del Roser d’Almassora

Oct 13, 2023 | Esdeveniments

El passat 11 d’octubre ens ho passarem genial animant als xiquets i les xiquetes d’Almassora amb motiu de les festes dedicades a la Mare de Déú del Roser. La plaça del Botànic Calduch va ser l’espai que va reunir un bon grapat de xiquets, xiquetes, pares i mares que van cantar, ballar i gaudir d’una estoneta d’animació amb «Anima’t!» el nostre espectacle més divertit i participatiu.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.