Santa Magdalena de Polpís vibra amb l’espectacular presentació de festes creada per Splai

Jul 24, 2023 | Esdeveniments

Un piano de cua com a fil conductor de l’acte, va servir per a fer un recorregut pels deu darrers anys de la localitat en una presentació elegant, àgil i impactant creada per Splai Teatre. Els quatre festers infantils feren un recorregut pels principals racons del poble i per les millores que ha incorporat el poble en aquestos anys, com l’Edifici Social, la millora de l’edifici de l’Ajuntament i la nova escola. Amb una espectacular pantalla led de 5×3 metres i una espectacular il·luminació, l’acte va contar amb distints audivisuals de presentació dels quatre festers infantils i dels set festers i festeres d’enguany, que incorporaven un fester major per primera volta a la història del poble. També es donava la circumstància que els set festers majors ho foren infantils feia deu anys, el que va servir per fer una barreja d’imatges de xiquets a majors. Un efecte espectacular que no va deixar a ningú indiferent. Santa Magdalena de Polpís conta amb Splai Teatre des de l’any 2008. Catorze anys de presentacions variades, originals i sorprenents. El municipi celebrarà les seues festes patronals fins el pròxim 31 de juliol.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!