Tallers, titelles i la visita del Pare Noel inicien el Nadal al Grau

Dic 23, 2023 | Esdeveniments

Splai ha organitzat amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló, les activitats nadalenques del Grau dirigides al públic infantil. Aquestes s’iniciaren amb uns tallers destinats a decorar entre tots i totes l’arbre de Nadal del Grau. Per la vesprada, l’espectacle de titelles «Vecinos» per la companyia El Ombligo y la Pelusa i la multitudinària visita del Pare Noel.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!