Presentació de Festes de Santa Quitèria d’Almassora

May 15, 2023 | Esdeveniments

Un any més, Splai Produccions va ser l’encarregada de coordinar l’acte de Presentació de les festes de Santa Quitèria 2023 d’Almassora. L’acte va tindre lloc el 12 de maig. Peces musicals interpretades a piano per Jaume Bermúdez van servir de fil conductor a un acte elegant i emotiu en al que van participar la Unión Instructivo-Musical La esmeralda, l’Escola Municipal de Dansa d’Almassora, l’Escola Municipal de Teatre d’Almassora i el Grup de Danses El Torrelló. Un homenatge a Almassora, a Santa Quitèria i a les festes, conformaren la presentació en la que Elena Portalés Montañana va ser coronada com a seixantena reina d’Almassora, amb una cort d’honor que per primera vegada integrava a Dames i a Cavallers i de la que formaren part Carla, Dean, Joana i Adrián. L’acte va ser creat, coordinat i dirigit per Splai Produccions.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.