«Els contes del tio Nelo», commemorant els drets de la infància

Nov 30, 2023 | Esdeveniments

Els passats dies 15 i 22 de novembre, representarem «Els contes del tio Nelo» per a escolars d’infantil i 1r de primaria en dues funcions: una al Centre Cultural La Marina del Grau i l’altra al Teatre del Raval de Castelló. Més 600 xiquets i xiquetes gaudiren de la màgia d’un espectacle únic, diferent, que els captiva de principi a fi. Són quatre contes del món dramatitzats que incloen actors reals, ballet, música clàssica, capgrossos, titelles i tota la màgia de la llum negra. Les funcions, organitzades i patrocinades per l’Ajuntament de Castelló, es programaren per a commemorar el Dia Mundial dels Drets de la Infància.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.