Splai Teatre coordina l’acte de presentació de les festes d’Almassora

May 13, 2024 | Esdeveniments

Un any més, Splai Teatre va ser la companyia encarregada de la coordinació de l’acte de presentació de les festes de Santa Quitèria d’Almassora 2024, que va contar amb la participació de la Banda Instructivo-musical La Esmeralda i del grup de danses El Torrelló. L’acte, presentat per Pablo Castell, va estar dedicat a les calderes com element identitari del poble d’Almassora i de les seues festes. En clau d’humor, el presentador va anant describint els distints ingredients que conformen les calderes i el seu procés d’elaboració. La part tècnica va estar a càrrec d’EJR Systems de Benicarló, tenint com a important novetat la instal·lació de dos pantalles led on es projectaren els distints audiovisuals elaborats per Splai. A la part protocolaria, va actuar de mantenidora Maria Teresa Cots Faneca, coneguda per Donya Tere per haver exercit de mestra al poble durant més de 35 anys. Per finalitzxar, les paraules de l’alcaldessa d’Almassora, Maria Tormo Casañ i la interpretació dels himnes d’Almassora i de la Comunitat Valenciana, aquest últim cantat pel tenor Javier Bovea. L’acte va servir per a imposar la banda de Reina de les festes d’Almassora a la jove Aitana Adsuara García i a les seues dames de la Cort d’Honor, Alexandra, Verónica, Maria i Laura. La presentació va tindre lloc el divendres 10 de maig de 2024.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres. 

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.