Un decorat de llum per a coronar a la Reina de festes d’Orpesa

Sep 27, 2023 | Esdeveniments

Splai Teatre va ser l’encarregada del disseny de l’acte de presentació de la Reina de les Festes d’Orpesa 2023. A l’acte va ser protagonista el disseny d’un espectacular decorat de llum, creat en col·laboració amb EJR System’s. L’acte va ser un cant cap a Orpesa i cap a la mar, incloent la participació d’una ballarina mentre sis grans veles creuaven el passadís central per a fer-li un camí a la Reina de les Festes Naroa Espada. Orpesa celebra les festes dedicacdes a la seua Patrona, la Mare de Déu de la Paciència.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.