Tallers i magia per rebre al Patge dels Reis d’Orient al Grau

Ene 4, 2024 | Esdeveniments

Ahir va ser un dia d’una intensa activitat per a nosaltres. En primer lloc, l’últim recinte de tallers i jocs d’aquestos Nadals al Grau que va tindre lloc al Parc de La Panderola amb una magnifica participació durant tot el dia. Per la vesprada, vam contar amb la visita del Patge dels Reis d’Orient per a replegar les últimes cartes dels xiquets i les xiquetes. També contarem amb Magia a Dos , que ens van ensenyar alguns jocs de magia i regalar una xicoteta actuació.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!