Splai coordina el Carnestoltes del Grau de Castelló

Mar 2, 2023 | Esdeveniments

Els dies 17, 18 i 19 de febrer de 2023 es va celebrar el Carnestoltes 2023 del Grau de Castelló, festa organitzada pel Patronat de Festes de Castelló, que no es celebrava des del passat any 2020. Un any més, Splai Teatre va estar la companyia encarregada de la coordinació dels actes més multitudinaris, principalment la Gran Desfilada, que va tindre lloc el 18 de febrer amb una històrica participació. Trenta quatre grups participants i onze carrosses desfilatren pels carrers del Grau, sent admirats per millers de persones que ompliren cara racó de l’itinerari de la desfilada. A més a més, Splai s’encarregaria de l’acte de recepció del rei Carnestoltes, la crida infantil, la desfilada infantil i la desfilada de la Sardina amb la que es posaria punt i final al Carnestoltes del Grau.

 

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!