Els «Peixots» d’Splai reben al Reis d’Orient de Castelló

Ene 6, 2024 | Esdeveniments

L’espectacle «Peixots i Scatess» va ser l’encarregat de rebre, un any més, al ses Magestats els Reis d’Orient en la seua arribada al Port de Castelló. En un dia on l’oratge no va acompanyar, milers de xiquets i xiquetes gaudiren d’aquesta animació d’Splai Teatre mentre esperaven l’arribada dels Reis. Organitzat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!