«Aventura_dos» de Splai anima El Corte Inglés de Castellón

Dic 22, 2023 | Esdeveniments, Novetats

«Aventura-dos» es la nueva propuesta de Splai Teatre en la que el teatro se vuelve más cercano y provocador que nunca. Dos personajes frente al público. Sin guión, sin vergüenza. En esta primera aventura, el Grunch pretende acabar con la Navidad en El Corte Inglés de Castellón. El público, con la ayuda de un Elfo de Papá Noel, intentaran que nuestro Grunch, con sus numerosas gamberradas, llegue arruinarnos la Navidad.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!