Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Feb 3, 2024 | Esdeveniments

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes.
Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc. També destacar la participació de la xiqueta Maria, cantant a capella un fragment de l’himne del Carnestoltes del Grau «Posa’t ja la teua màscara» de Roberto Ruiz, en una nova i espectacular versió. Els Botafocs Ball de Dimonis ens traslladaren al diumenge de Carnaval amb els versots, desfilada i soterrament de la sardina, que va apareixer amb les viudes que amb els seus plors caracteritzen el final del carnaval grauer. Gràcies a tots ells i a totes elles. Però si un artista va brillar anit (com sempre ho fa) va ser Juanra Castillo, en el seu paper de Rei Carnestoltes (que ell va interpretar a l’any 2003) amb la seua identitat amagada fins el final en que ens va regalar una meravellosa interpretació de «La vida es un carnaval» amb que va fer cantar i ballar a tot el públic del Palau. El moment emotiu de la nit va ser l’homenatge a Juan Antonio Tirado, qui fora president de la Comissió durant deu anys, amb la participació de les Madrines i Presidents infantils d’aquestos anys.
També un èxit rotund a la part tècnica amb David i Javier de EJR Systems a la il•luminació i les projeccions audiovisuals i Barto d’ Aplison Servicios Audiovisuales al so. Com sempre, agraiment infinit a l’equip Splai Teatre: Mime al canó, Isabela i Pablo de regidors i Sergio, autor de l’escenografia i la sardina que, per cert, serà la que cremarem al Carnestoltes d’enguany.
Gràcies a la Comissió De Festes De Sant Pere per confiar un any més en nosaltres. Gràcies de tot cor i enhorabona a Anaraida, Hugo, Clara, Miguel i a tota la resta de la Comissió del Grau.
Fotos: EJR Systems

Otros artículos

El Grau acomiada les festes amb Splai i Peñarroja

El Grau acomiada les festes amb Splai i Peñarroja

Un «Visca Sant Pere 2024» d’agraïments i homenatges per a tota la gent que fa la festa. Des de les penyes i colles fins a totes i tots aquells que amb el seu treball callat són fonamentals per a que puguem tindre festes: «Son moltissimes persones. Des de la Comissió de Festes, encarregada de l’organització de la festa, fins la Tenencia Alcaldia amb tota la feinada que comporta la coordinació d’insfraestructures, talls de carrers, seguretat, etc. El Patronat de Festes, amb les contractacions administratives. Passant pel servei de neteja, policia, protecció civil, brigades municipals i un llarg etcétera de persones anònimes que fan que cada dia, quan ens alcem de dormir (poc), el Grau torne a estar preparat per una nova jornada de festa».

Una globotà al Grau animada per Splai

Una globotà al Grau animada per Splai

El passat 27 de juny va tindre lloc al Parc de la Panderola del Grau de Castelló una globotà amb més de 2.000 globus dissenyada per Superanimaciones i organitzada i patrocinada per l’Associació de Viens El Faro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló. Un bon grapat de xiquets i xiquetes gaudiren fent de «globotècnics» quan a l’ordre de la Regina Infantil de les Festes de Sant Pere i del President Infantil, començaren a reventar tots els globus instal·lats,entre rialles, diversió i l’animació prèvia d’Splai Teatre. 

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

El passat 17 de juny, els xiquets i les xiquetes de 5é i de 6é del CEIP Estepar de Castelló celebraren el final de curs amb la música i la festa rockera dels Rockin’Xics. En un ambient de gran diversió, els alumnes cantaren, ballaren i gaudiren d’aquest espectacle d’Splai ambientat en els anys 50. Una meravellosa manera d’acomiadar el curs!!!