Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Feb 3, 2024 | Esdeveniments

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes.
Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc. També destacar la participació de la xiqueta Maria, cantant a capella un fragment de l’himne del Carnestoltes del Grau «Posa’t ja la teua màscara» de Roberto Ruiz, en una nova i espectacular versió. Els Botafocs Ball de Dimonis ens traslladaren al diumenge de Carnaval amb els versots, desfilada i soterrament de la sardina, que va apareixer amb les viudes que amb els seus plors caracteritzen el final del carnaval grauer. Gràcies a tots ells i a totes elles. Però si un artista va brillar anit (com sempre ho fa) va ser Juanra Castillo, en el seu paper de Rei Carnestoltes (que ell va interpretar a l’any 2003) amb la seua identitat amagada fins el final en que ens va regalar una meravellosa interpretació de «La vida es un carnaval» amb que va fer cantar i ballar a tot el públic del Palau. El moment emotiu de la nit va ser l’homenatge a Juan Antonio Tirado, qui fora president de la Comissió durant deu anys, amb la participació de les Madrines i Presidents infantils d’aquestos anys.
També un èxit rotund a la part tècnica amb David i Javier de EJR Systems a la il•luminació i les projeccions audiovisuals i Barto d’ Aplison Servicios Audiovisuales al so. Com sempre, agraiment infinit a l’equip Splai Teatre: Mime al canó, Isabela i Pablo de regidors i Sergio, autor de l’escenografia i la sardina que, per cert, serà la que cremarem al Carnestoltes d’enguany.
Gràcies a la Comissió De Festes De Sant Pere per confiar un any més en nosaltres. Gràcies de tot cor i enhorabona a Anaraida, Hugo, Clara, Miguel i a tota la resta de la Comissió del Grau.
Fotos: EJR Systems

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!