Teatrescola 2024

Sep 4, 2023 | Novetats

Splai Teatre ha convocat la setena edició de Teatrescola, el cicle de teatre escolar dirigit al centres educatius de la ciutat de Castelló. Des de l’1 de setembre han començat a visitar-se els centres d’Infantil i Primaria de Castelló per a fer-los arribar la informació del cicle, continguda en la revista Teatrescola 2024. Aquesta publicació inclou amb detall els espectacles i les dates que conformen el cicle. També les propostes Teatrescola a l’Escola 2024, amb tallers per a desenvolupar als propis centres. A més a més, aquesta revista també inclou interessants articles al voltant de la importancia del teatre, al ball i l’expressió corporal en l’educació escolar. Alguns exercicis pràctics que poden realitzar els i les mestres a classe completen la publicació.

Els espectacles que inclou Teatrescola 2024 son: «El tio Nelo i les Festes de Castelló» (27, 28 i 29 de febrer de 2024), «Els Contes del Tio Nelo» (26 i 27 de març de 2024) i «Fred i el seu Conte» (4 i 5 de juny de 2024). Respecte a Teatrescola a l’Escola, els tallers programats són: Descobrim el Teatre (1r, 2n i 3r de Primaria), El Gran Joc del Teatre (4t, 5é i 6é de Primaria), Taller bàsic de titelles (1r, 2n i 3r de Primaria), Taller de llum negra (4t, 5é i 6é de Primaria) i Taller d’improvitzacions (5é i 6é de Primaria).

El termini d’inscripcions començarà el 18 de setembre de 2023, mitjançant la web d’Splai i finalitzarà en completar les places ofertades.

Otros artículos

«Anima’t!» a la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu

«Anima’t!» a la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu

El passat 30 de setembre, Splai vam animar la Fira de la Tardor de Sant Rafael del Riu amb el nostre espectacle «Anima’t!» . Envoltats per les distintes paradetes de la fira, xiquets i xiquetes amb les seues familes van gaudir de les distintes animacions de l’espectacle, que no va deixar a ningú indiferent.