Teatrescola 2024

Sep 4, 2023 | Novetats

Splai Teatre ha convocat la setena edició de Teatrescola, el cicle de teatre escolar dirigit al centres educatius de la ciutat de Castelló. Des de l’1 de setembre han començat a visitar-se els centres d’Infantil i Primaria de Castelló per a fer-los arribar la informació del cicle, continguda en la revista Teatrescola 2024. Aquesta publicació inclou amb detall els espectacles i les dates que conformen el cicle. També les propostes Teatrescola a l’Escola 2024, amb tallers per a desenvolupar als propis centres. A més a més, aquesta revista també inclou interessants articles al voltant de la importancia del teatre, al ball i l’expressió corporal en l’educació escolar. Alguns exercicis pràctics que poden realitzar els i les mestres a classe completen la publicació.

Els espectacles que inclou Teatrescola 2024 son: «El tio Nelo i les Festes de Castelló» (27, 28 i 29 de febrer de 2024), «Els Contes del Tio Nelo» (26 i 27 de març de 2024) i «Fred i el seu Conte» (4 i 5 de juny de 2024). Respecte a Teatrescola a l’Escola, els tallers programats són: Descobrim el Teatre (1r, 2n i 3r de Primaria), El Gran Joc del Teatre (4t, 5é i 6é de Primaria), Taller bàsic de titelles (1r, 2n i 3r de Primaria), Taller de llum negra (4t, 5é i 6é de Primaria) i Taller d’improvitzacions (5é i 6é de Primaria).

El termini d’inscripcions començarà el 18 de setembre de 2023, mitjançant la web d’Splai i finalitzarà en completar les places ofertades.

Otros artículos

Tarambana & Cia a la Fira de la Cirera de la Sanzadella

Tarambana & Cia a la Fira de la Cirera de la Sanzadella

El professor Tarambana i el seu ajudant Trasto, han participat a l’edició d’enguany de la Fira de la Cirera de la Salzadella amb una adaptació del seu conte que hem titulat «La Princesa de la Cirera». En ell, una jove princesa li ha de demostrar a son pare, el Rei Paco, que és molt valenta per a convertir-se en Regina i per això tindrà que viatjar pel món per a viure una emocionant aventura. Així coneicerà infinitat de curiosos personatges i viurà extraordinàries aventures. L’orgininalitat d’aquest espoectacle està en que és el públic qui interpreta els distints personatges que apareixen al conte, el que converteix «Tarambana & Cia, contacontes» en un verdader espectacle interactiu i totalment participatiu.

Els Rockin’Xics inicien els concerts 2024

Els Rockin’Xics inicien els concerts 2024

Els Rockin’Xics és un dels espectacles d’animació més divertits, originals i veterants d’Splai Teatre. Des de la seua estrena a l’any 2006, han estat infinitat de representacions les que s’han dut a terme per la provinvcia de Castelló i de València. Una espectacular proposta de rock, cantanda en directe, em valencià i dirigida a públic familiar. Una manera molt divertida de cantar, ballar i compartir una cultura «vintage» amb els més menuts. Prepareu-vos que «Els Rockin’Xics» han começat els seus concerts d’estiu.

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.