Teatrescola 2024

Sep 4, 2023 | Novetats

Splai Teatre ha convocat la setena edició de Teatrescola, el cicle de teatre escolar dirigit al centres educatius de la ciutat de Castelló. Des de l’1 de setembre han començat a visitar-se els centres d’Infantil i Primaria de Castelló per a fer-los arribar la informació del cicle, continguda en la revista Teatrescola 2024. Aquesta publicació inclou amb detall els espectacles i les dates que conformen el cicle. També les propostes Teatrescola a l’Escola 2024, amb tallers per a desenvolupar als propis centres. A més a més, aquesta revista també inclou interessants articles al voltant de la importancia del teatre, al ball i l’expressió corporal en l’educació escolar. Alguns exercicis pràctics que poden realitzar els i les mestres a classe completen la publicació.

Els espectacles que inclou Teatrescola 2024 son: «El tio Nelo i les Festes de Castelló» (27, 28 i 29 de febrer de 2024), «Els Contes del Tio Nelo» (26 i 27 de març de 2024) i «Fred i el seu Conte» (4 i 5 de juny de 2024). Respecte a Teatrescola a l’Escola, els tallers programats són: Descobrim el Teatre (1r, 2n i 3r de Primaria), El Gran Joc del Teatre (4t, 5é i 6é de Primaria), Taller bàsic de titelles (1r, 2n i 3r de Primaria), Taller de llum negra (4t, 5é i 6é de Primaria) i Taller d’improvitzacions (5é i 6é de Primaria).

El termini d’inscripcions començarà el 18 de setembre de 2023, mitjançant la web d’Splai i finalitzarà en completar les places ofertades.

Otros artículos

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Més de 16.000 persones ompliren el Grau per a gaudir de la desfilada més multitudinaria de la història del Carnestoltes grauer. Un any més, Splai Teatre va ser la companyia encarregada de la coordinació dels actes de carrer de la festa. Actuacions, crides, desfilades, etc. Una magnifica organització amb una extraordinaria participació. Organitzat per l’Ajuntament de Castelló.

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes. Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc.