Splai a la presentació de la Gaiata 10 El Toll

Sep 19, 2023 | Esdeveniments

Splai ha col•laborat amb la Gaiata 10 El Toll en la posada en escena i direcció tècnica i artística de la Presentació de les Madrines, Dames i acompanyants de les festes de la Magdalena 2024 que ha obert el cicle de presentacions d’enguany. L’acte, dividit en tres parts, ha començat amb l’anunci de la festa, amb l’espectacular percussió dels Dimonis de la Plana representant una mascletà. La segona part ha estat dedicada a la Tradició i a la Llum i la tercera al fervor, amb un emocionant homenatge a la Mare de Déu del Lledó. A l’acte han participat joves integrants de les gaiates de la ciutat i una colla de joves dolçainers de Castelló. Al control tècnic ha estat Aplisón.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.