EL tio Nelo i les festes de Castelló torna a anunciar la Magdalena

Feb 28, 2024 | Esdeveniments

Acabem dos dies intensos amb quatre funcions d’El tio Nelo i les festes de Castelló al Teatre del Raval de Castelló, per les que han passat més de 900 escolars de la ciutat, dins de la campanya de teatre escolar Teatrescola 2024. Des d’ací el nostre agraiment als centres escolars que han confiat un any més en Splai Teatre i en el nostre musical per anunciar l’arribada de les festes; al personal del Teatre del Raval per la seua dedicació i professionalitat i, com no, a l’equip Splai format per Pablo, Andrea, Santi, Virginia, Vicent i Mime. Gràcies a tots i totes per ajudar-nos mostrar als més menuts tota la magia de Castelló i de les seues festes.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.