El Grau de Castelló finalitza les festes de Sant Pere amb Splai

Jul 9, 2023 | Esdeveniments

El passat 2 de juliol, el Grau de Castelló tancava les seues festes de Sant Pere 2023 amb un espectacle creat per Splai Teatre amb efectes pirotècnics de Pirotécnia Peñarroja i dotació tècnica de Teknomedia Audiovisuales. A l’acte participaren la Unió Musical del Grau, Associació Cultural La Barraca, Emboladors del Serrallo i les Penyes i Colles de Festes. Amb una pantalla de més de 30 metres quadrats van anar projectant-se els moments més destacats de festes, els actes més tradicionals, intercalades amb escenes teatrals amb efectes pirotècnics. Durant l’acte, cridaren el tradicional «Visca Sant Pere» la Regina i President Infantil, Lara i Ferran i la Regina de Festes, Maria, crit amb finalitzaren les festes de Sant Pere 2023, iniciant-se el compte enrerre per a les festes de 2024.

Otros artículos

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Més de 16.000 persones ompliren el Grau per a gaudir de la desfilada més multitudinaria de la història del Carnestoltes grauer. Un any més, Splai Teatre va ser la companyia encarregada de la coordinació dels actes de carrer de la festa. Actuacions, crides, desfilades, etc. Una magnifica organització amb una extraordinaria participació. Organitzat per l’Ajuntament de Castelló.

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes. Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc.