El Grau de Castelló finalitza les festes de Sant Pere amb Splai

Jul 9, 2023 | Esdeveniments

El passat 2 de juliol, el Grau de Castelló tancava les seues festes de Sant Pere 2023 amb un espectacle creat per Splai Teatre amb efectes pirotècnics de Pirotécnia Peñarroja i dotació tècnica de Teknomedia Audiovisuales. A l’acte participaren la Unió Musical del Grau, Associació Cultural La Barraca, Emboladors del Serrallo i les Penyes i Colles de Festes. Amb una pantalla de més de 30 metres quadrats van anar projectant-se els moments més destacats de festes, els actes més tradicionals, intercalades amb escenes teatrals amb efectes pirotècnics. Durant l’acte, cridaren el tradicional «Visca Sant Pere» la Regina i President Infantil, Lara i Ferran i la Regina de Festes, Maria, crit amb finalitzaren les festes de Sant Pere 2023, iniciant-se el compte enrerre per a les festes de 2024.

Otros artículos

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

Tarambana & Cia contacontes, a les festes d’Almassora

El 21 de maig, vespra del dia gran d’Almassora dedicat a la seua patrona, Santa Quitèria, Splai Teatre vam representar l’espectacle «Tarambana & Cia, Contacontes» a la plaça del Botànic Calduch. L’espectacle és un contacontes participatiu on el públic és qui interpreta els distints personatges del conte.

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

La Banda Municipal de Castelló, Splai Teatre i tota la màgia Disney

El passat diumenge 28 d’abril a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló va tindre lloc un concert de la Banda Municipal de Castelló dirigit a públic familiar amb el titol: «Una banda de fantasía». El concert, coordinat i interpretat a la part teatral per Splai Teatre, va fer un recorregut per peces musicals de pel·licules icòniques de Disney com «Pinocho», «Aladdin», «La Bella i la Bestia» o «El Rey León» entre d’altres.