Albocàsser presenta a la seua Regina, Quintos, Dames i festerets amb Splai Teatre

Ago 15, 2023 | Esdeveniments

El passat 11 d’agost a la nit va tindre lloc la presentació oficial de reina, dames, quintos i festers infantils coordinat per Splai Teatre. A les 19h va començar la cercavila de l’Agrupació Musical Santa Cecilia i a les 22.30h va ser la recollida de les dames, amb una cercavila amb quintos, festers i festeres infantils, autoritats, veïns i veïnes. Després, en arribar les 23.30h, va començar l’esperada presentació en la qual una somrient Natalia Tena Segura, va ser proclamada reina de les festes. L’acte va contar amb un piano com a fil conductor, encarregat d’acompanyar les pujades dels Quintos i les dames amb versions de cançons triades per ells mateixos. Durant l’acte va tindre lloc un homenatge al Ball Pla d’Albocàsser, amb la projecció d’una sèrie d’antigues d’matges acompanyades per una versió a piano del tradicional ball bocassí. La decoració va estar creada amb l’Splai LetterSign, un nou concepte de confecció d’escenografies que ret homeatge al propi municipi utilitzat les grafies pròpies del seu nom.

Otros artículos

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Splai coordina el Carnestoltes més multitudinari de la història del Grau

Més de 16.000 persones ompliren el Grau per a gaudir de la desfilada més multitudinaria de la història del Carnestoltes grauer. Un any més, Splai Teatre va ser la companyia encarregada de la coordinació dels actes de carrer de la festa. Actuacions, crides, desfilades, etc. Una magnifica organització amb una extraordinaria participació. Organitzat per l’Ajuntament de Castelló.

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Arriba el Carnaval a la Presentació de la Gaiata 12 creada per Splai

Anit el Palau de la Festa de Castelló va vibrar amb l’acte de presentació de la Gaiata 12 El Grau per a les festes de la Magdalena 2024. Un acte dedicat íntegrament a la festa de Carnestoltes que el Grau celebrarà el pròxim cap de setmana. Un concepte diferent de presentació on la música, el color i el ritme foren els protagonistes. Amb les magnifiques coreografies de Rebeca Robles amb un nombrós grup de joves de distintes gaiates aconseguiren crear un verdader ambient carnestolenc.