Albocàsser presenta a la seua Regina, Quintos, Dames i festerets amb Splai Teatre

Ago 15, 2023 | Esdeveniments

El passat 11 d’agost a la nit va tindre lloc la presentació oficial de reina, dames, quintos i festers infantils coordinat per Splai Teatre. A les 19h va començar la cercavila de l’Agrupació Musical Santa Cecilia i a les 22.30h va ser la recollida de les dames, amb una cercavila amb quintos, festers i festeres infantils, autoritats, veïns i veïnes. Després, en arribar les 23.30h, va començar l’esperada presentació en la qual una somrient Natalia Tena Segura, va ser proclamada reina de les festes. L’acte va contar amb un piano com a fil conductor, encarregat d’acompanyar les pujades dels Quintos i les dames amb versions de cançons triades per ells mateixos. Durant l’acte va tindre lloc un homenatge al Ball Pla d’Albocàsser, amb la projecció d’una sèrie d’antigues d’matges acompanyades per una versió a piano del tradicional ball bocassí. La decoració va estar creada amb l’Splai LetterSign, un nou concepte de confecció d’escenografies que ret homeatge al propi municipi utilitzat les grafies pròpies del seu nom.

Otros artículos

El Grau acomiada les festes amb Splai i Peñarroja

El Grau acomiada les festes amb Splai i Peñarroja

Un «Visca Sant Pere 2024» d’agraïments i homenatges per a tota la gent que fa la festa. Des de les penyes i colles fins a totes i tots aquells que amb el seu treball callat són fonamentals per a que puguem tindre festes: «Son moltissimes persones. Des de la Comissió de Festes, encarregada de l’organització de la festa, fins la Tenencia Alcaldia amb tota la feinada que comporta la coordinació d’insfraestructures, talls de carrers, seguretat, etc. El Patronat de Festes, amb les contractacions administratives. Passant pel servei de neteja, policia, protecció civil, brigades municipals i un llarg etcétera de persones anònimes que fan que cada dia, quan ens alcem de dormir (poc), el Grau torne a estar preparat per una nova jornada de festa».

Una globotà al Grau animada per Splai

Una globotà al Grau animada per Splai

El passat 27 de juny va tindre lloc al Parc de la Panderola del Grau de Castelló una globotà amb més de 2.000 globus dissenyada per Superanimaciones i organitzada i patrocinada per l’Associació de Viens El Faro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló. Un bon grapat de xiquets i xiquetes gaudiren fent de «globotècnics» quan a l’ordre de la Regina Infantil de les Festes de Sant Pere i del President Infantil, començaren a reventar tots els globus instal·lats,entre rialles, diversió i l’animació prèvia d’Splai Teatre. 

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

Els Rockin’Xics celebren el final de curs del CEIP Estepar

El passat 17 de juny, els xiquets i les xiquetes de 5é i de 6é del CEIP Estepar de Castelló celebraren el final de curs amb la música i la festa rockera dels Rockin’Xics. En un ambient de gran diversió, els alumnes cantaren, ballaren i gaudiren d’aquest espectacle d’Splai ambientat en els anys 50. Una meravellosa manera d’acomiadar el curs!!!