Presentació de Festes de Santa Quitèria d’Almassora

May 15, 2023 | Esdeveniments

Un any més, Splai Produccions va ser l’encarregada de coordinar l’acte de Presentació de les festes de Santa Quitèria 2023 d’Almassora. L’acte va tindre lloc el 12 de maig. Peces musicals interpretades a piano per Jaume Bermúdez van servir de fil conductor a un acte elegant i emotiu en al que van participar la Unión Instructivo-Musical La esmeralda, l’Escola Municipal de Dansa d’Almassora, l’Escola Municipal de Teatre d’Almassora i el Grup de Danses El Torrelló. Un homenatge a Almassora, a Santa Quitèria i a les festes, conformaren la presentació en la que Elena Portalés Montañana va ser coronada com a seixantena reina d’Almassora, amb una cort d’honor que per primera vegada integrava a Dames i a Cavallers i de la que formaren part Carla, Dean, Joana i Adrián. L’acte va ser creat, coordinat i dirigit per Splai Produccions.

Otros artículos

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

«La Llegenda del Foc» i l’origen del foc a la festa

El passat dissabte 20 d’abril vam participar als actes organitzats per Botafocs amb motiu de les celebracions de Sant Jordi al Grau de Castelló. I ho ferem amb el contacontes participatiu «La Llegenda del Foc». Un espectacle que intenta, d’una manera divertida, explicar la relació entre el foc i la festa. «La Llegenda del Foc» va ser creat per Splai Teatre a l’any 2015 amb motiu dels 20 anys de Botafocs.

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024

«Els Rockin’Xics» en concert 2024!!! Un curiós grup de rock&roll que interpreta les seues cançons d’una manera ben curiosa. Espectacle musical pensat per a tota la família en el que no deixareu de cantar, ballar, riure i jugar amb nosaltres ni un sol instant. Ideal per a la programació de festes del teu poble, una setmana cultural, el teu centre escolar,…. Ah! i és en valencià. Contracta ja l’espectacle d’animació familiar més boig i divertit!!!