Teatrescola 2023

Magdalena
ja ha arribat!


Sinopsi: Hem convertit el nostre musical “El tio Nelo i les festes de Castelló” en un espectacle d’animació. Això vol dir que enguany, podrem conéixer totes les històries que donen sentit a les nostres festes, però d’una manera diferent: cantant, ballant i anunciant com cal l’arribada de les festes de Castelló.

Us anem a contar tres històries que il·lustren l’origen de les festes de la ciutat de Castelló. En primer lloc la fundació de la ciutat amb les tropes del Rei Jaume I i la baixada de la població de la muntanya a la Plana. En segon lloc com es construeix una gaiata, símbol de les festes. I finalment l’origen del “Rotllo i canya” la cançó que és l’himne de les festes. Un espectacle musical, divertit i didàctic, perfecte per a donar a conéixer als més menuts l’origen de les nostres festes.
Que destaquem de l’espectacle:
L’espectacle inclou cançons originals i altres basades en temes tradicionals cantades en directe pels actors explicant d’una manera divertida la història i tradicions de la ciutat de Castelló.
Diferencia amb “El tio Nelo i les Festes de Castelló”. Per a poder representar l’espectacle pels centres escolars hem eliminat la figura del tio Nelo i les escenes de llum negra. Hem reduit el número d’interprets i l’escenografia. A canví hem incorporat noves cançons i efectes visuals.
Conceptes que poden tractar-se a l’escola abans de la funció (d’acord amb les edats dels participants):
Orígens de la ciutat de Castelló. El Castell Vell. El Rei Jaume I. La Llicencia de trasllat. Les festes de Castelló com a commemoració de la fundació de la ciutat. L’ermita de la Magdalena. La Romeria de les Canyes, simbologia. La Gaiata, simbologia. Elements que composen la gaiata (gaiato, escut de la ciutat i la llum). “Rotllo i Canya”, himne de les festes. Mestre Josep Garcia, autor de l’himne. Cançonetes populars de Castelló.  Conceptes genèrics de les festes de la Magdalena actuals (actes tradicionals, espectacles, música, pirotècnia,…). El paper dels xiquets i les xiquetes a les festes de Castelló.

Una producció d’Splai Teatre
Durada: 50 minuts
Llengua: Valencià  


Funcions escolars 2023

La gran novetat d’enguany és que amb aquest format, podem representar “Magdalena ja ha arribat!” al vostre centre escolar. Es a dir, et portem la Magdalena a casa!, i així podrà assistir tot el centre, evitant el desplaçament al teatre i estalviant les despeses del transport.

Les funcions tindran lloc entre els dies 6 i 10 de març, pel matí, a l’espai del centre que vosaltres trieu, preferiblement el pati. Nosaltres ens encarregarem del muntatge de l’espectacle, escenografia i dotació tècnica, equip de so i microfonia. No s’inclou muntatge de tarima o escenari, ni cadires.

El preu de la funció és de 975,00 € (IVA inclós)

Finalitzada la representació, es remetrà al centre escolar la corresponent factura. Aquesta s’abonarà per transferència bancaria.

Per a inscriure’s caldrà omplir la sol·licitud de reserva que apareix ací baix, triant un dia preferent per a la realització de la funció. Aquestes les anirem assignant per ordre d’arribada de les sol·licituds. Si el dia triat està ja ocupat i en queden disponibles, ens posarem en contacte amb el centre per oferir una data alternativa . Per això és important que el telèfon que figure a la sol·licitud estiga operatiu.
Enviant la sol·licitud s’accepten les condicions de l’activitat així com l’obligació de realitzar la funció en el cas de ser adjudicada una data.


Tallers Teatrescola 2023

TALLER “DESCOBRIM EL TEATRE”

Dirigit a: Infantil, 1r, 2n i 3r de Primaria
Durada: 50 minuts
Objectius: Introducció al món del teatre mitjançant exercicis d’expressió corporal, moviment, relaxació, jocs d’imaginació i cooperació entre participants.
Màxim 30 participants per sessió
Preu: 4,00 € per alumne (IVA inclós)

La data del taller pot ser qualsevol dia del curs.

TALLER “EL GRAN JOC DEL TEATRE”

Dirigit a: 4t, 5é i 6é de Primaria
Durada: 60 minuts
Objectius: Exercicis teatrals al voltant del moviment, veu, construcció de personatges, interpretació i relaxació. Ideal per a iniciar als participants en la preparació d’un muntatge teatral.
Màxim 30 participants per sessió
Preu: 4,00 € per alumne (IVA inclós)

La data del taller pot ser qualsevol dia del curs.


Sol·licitud d’inscripció Teatrescola 2023
“Magdalena ja ha arribat!”/ Tallers

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), l’informem que les dades recollides a través d’aquest lloc són confidencials i seran inclosos en el fitxer denominat usuaris web amb titularitat d’Splai Castelló, SL, amb l’exclusiva finalitat de poder atendre la seua petició per al que presta el seu exprés consentiment. L’informem que aquestes dades proporcionades es conservaran mentre no sol·licite el cessament de l’activitat i que aquestes dades no se cediran a tercers, excepte en els casos en què existisca una obligació legal. Vosté té dret a obtindre confirmació sobre si en Splai Castelló, SL estem tractant les seues dades personals per tant té dret a accedir a les seues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguen necessaris per als fins que van ser recollits. Podràs exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com altres drets (Limitació-Portabilitat-Esborrat), *envíando un correu electrònic a info@splaicastello.com, indicant “drets ARC”. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’avís legal d’aquesta pàgina web. En clicar ENVIA SOL·LICITUD, vosté accepta la política de privacitat i les condicions exposades pel desenvolupament de l’activitat.