Treballa amb Splai

1.-PERSONAL TÈCNIC (SEL·LECCIÓ OBERTA)

Busquem personal tècnic per al muntatge d’escenografies, equip de so i llums, coordinació de magatzem i conducció de la furgoneta de la companyia.

Perfil:
-Persona major de 18 anys
-Amb carnet de conduir
-Ganes de treballar i d’aprendre, dinàmic/a
-Disponibilitat horaria
-Que li agraden les arts escèniques (teatre i animació)
-Es valorarà que tinga nocions tècniques en el muntatge i maneig d’un equip de so i d’il·luminació (no és imprescindible)
-Important que siga resident a la zona de Castelló de la Plana
-Treball compatible amb estudis o amb altres activitats

Oferim: Contracte de treball i Seguretat Social

Creus que encaixes en el que estem buscant? Contacta amb nosaltres omplint el formulari de baix de la pàgina, explicant-nos breument qui eres i perque t’agradaria formar part del nostre equip.


2.-PERSONAL ARTÍSTIC

Cantes, balles, actúes,…? T’agradaria treballar amb nosaltres? Si tens més de 18 anys, envian’s un xicotet video per WhatsApp al 666 711 764 explicant-nos qui eres, a que et dediques i quins són els teus somnis. Valorem molt positivament la disponibilitat, la il·lusió, les ganes de treballar, d’aprendre i l’habilitat amb el públic infantil.

En Splai fem: teatre (actors i actrius de comèdia, dramàtics i infantils), musicals (cantants i ballarins/nes), tallers (monitors per a públic infantil), presentacions de festes (músics, ballarins/nes, presentadors/res).

Contacta amb nosaltres omplint el formulari de baix de la pàgina, explicant-nos breument qui eres i perque t’agradaria formar part del nostre equip.


Formulari de contacte

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques i a la lliure circulació d’estes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) , li informem que les dades arreplegats a través d’este lloc o formulari web són confidencials i seran inclosos en el fitxer denominat usuaris web amb titularitat d”SPLAI CASTELLÓ, SL, amb l’exclusiva finalitat de poder atendre la seua petició per al que presta el seu exprés consentiment. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES Responsables: SPLAI CASTELLÓ SL. Finalitat: atendre la seua sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment. Legitimació: Consentiment del titular de les dades. Destinataris: No se cediran dades a tercers. Drets: Accés, rectificació o supressió de les seues dades, així com altres drets, dirigint-se a info@splaiteatre.com. Per a més informació visite la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT. En clicar ENVIA al seu missatge, vosté accepta rebre comunicacions comercials i accepta la política de privacitat.