La nova casa d’Splai

Avuí iniciem un nou camí, una nova manera de comunicar-nos amb el nostre públic, clients, amics,… i amb tota aquella gent que sense coneixer-nos, ens ha visitat i està començant a viure i sentir el nostre univers.

Estrenem una nova web. Es podria dir que es tracta d’una nova casa, virtual, on te cabuda qualsevol amic o amiga. Quan entres a la nostra nova casa virtual, volem que et trobes a gust i que pugues coneixer-nos una mica millor: qui som, que fem, des de quan i quina és la nostra filosofia com a companyia de teatre i animació. Un espai on mostrar-vos tot el que oferim. Principalment espectacles de teatre i animació dirigits principalment per a públic infantil i familiar.

Tots els nostres espectacles tenen tres característiques principals: són originals, didàctics i divertits. Objectius en els que fonamentem el nostre treball creatiu. En futurs posts vos anirem explicant d’una manera més detallada la nostra visió del món del teatre, l’animació i les arts escèniques, tan oberta i variada que por acollir qualsevol manifestació artística.

Benvinguts a la vostra casa. Benvinguts a Splai

Avuí naix la nostra casa virtual. Teniu les portes obertes de bat a bat per visitar-nos sempre que vullgueu

També vos presentem el nostre BLOG, en el que intentarem transmetre tots els conceptes relacionats amb el teatre, la cultura i l’educació, amb els que treballem les nostres propostes, doncs pensem que es bàsic formar als futurs espectadors de teatre i per això cal pensar i crear activitats en eixe sentit. Finalment inclourem totes les noticies relacionades amb la nostra companyia: activitats, actuacions, promocions, novetats, assaijos, etc. La nostra intenció és que ens tingueu ben a prop, ens conegueu millor i puguem ser grans amics i amigues. Benvinguts a la vostra casa. Benvinguts a Splai.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: